Alla dagar: 08:00 - 17:00 Ring: 0105855800

Göteborgs bästa städfirma

Billig Städfirma Göteborg


Det kan ibland vara svårt att hinna med allt som man måste göra under en flytt, något vår Städfirma i Göteborg kan hjälpa dig med då vi tar hand om din flyttstädning i Göteborg.

Flyttstädningen är nämligen det moment som tar mycket mer tid än vad man kan tro att den ska behöva ta, men man behöver bara tänka på hur mycket tid en storstädning tar.

En storstädning och en flyttstädning påminner om varandra väldigt mycket och det är ytterst sällan man hinner med allt man måste göra under en dag om man inte gör sådant ofta.

Därför är det bra om man tänker på, om man väljer att utföra den själv, att avsätta minst en eller två dagar för sin flyttstädning för att undvika problem.

Dock är det aldrig en garanti för att flyttstädningen kommer att godkännas då man sällan vet hur mycket eller hur lite som ska göras och i vilket ordning det bör utföras för bästa resultat.
Något vi på Flyttstädning Göteborg har en lång erfarenhet och därför utför vi samma arbete på enbart ett par timmar, beroende på storleken på hemmet.

Då slipper man dessutom lägga tid och energi man kan använda på annat till att städa sitt gamla hem.


Kontakta Flyttstädning Göteborg

Flyttstädning Göteborg kan man enkelt kontakta och det gör man enklast via vårt formulär som finns på hemsidan.
Sedan kommer vi gemensamt överens om en dag och tid som passar för när vi kan utföra flyttstädningen och sedan kan man helt överlåta ansvaret för det hela på oss.

Det enda man själv måste göra är att släppa in vår personal på utsatt dag och tid, sedan utför vi resten av arbetet medan du gör något som du tycker känns roligare eller som du känner är mer produktivt.

 

Man kommer sällan undan flyttstädningen

Man kommer tyvärr aldrig undan att flyttstäda utan man kan i värsta fall överlåta arbetet på de nya ägarna eller hyresvärden, dock är det mycket dyrare än något annat alternativ. Om man istället väljer att anlita oss på Flyttstädning Göteborg får man en flyttstädning utförd till ett lågt pris, som alltid garanteras att det godkänds och dessutom en massa tid och energi över till annat.

Man ska nämligen inte göra det vanliga misstaget att tro att man själv kan utföra allt som måste göras under en flytt då det vanligtvis slutar med en massa extrakostnader och en massa stress. Även om man kan tänka sig att man kommer klara av mycket, är det dock svårt att hinna med allt om man inte har en massa tid på sig.

Dock är det sällan något man har ett överskott av utan snarare är det helt tvärt om då man enbart har ett par dagar på sig att flytta allt och få över det till sitt nya boende. Då kan många uppleva att det känns väldigt svårt att också få tiden som krävs för att flyttstäda, då finns på Flyttstädning Göteborg här för att underlätta det arbetet.

10 Mar 2022